Ontmoet ons team

Over Olivier & Partners

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar en crelan bankagent.

Met een team van deskundigen staan we klaar om u professioneel advies en ondersteuning te bieden, waarbij we elke vraag van u als klant zorgvuldig behandelen. Dankzij onze persoonlijke aanpak en expertise nemen we de tijd om alles stap voor stap uit te leggen, zodat u met een gerust hart ons kantoor verlaat.

Bij ons zijn zowel bedrijven als particulieren welkom voor een ruim aanbod aan diensten waaronder verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten, en diverse financiƫle diensten. Wij luisteren naar de noden, behoeften en financiƫle situatie van elke klant, om vervolgens samen met u een op maat gemaakt aanbod te ontwikkelen dat gericht is op het veiligstellen van uw gezin en bedrijf. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u te allen tijde een volledig actueel overzicht van uw klantendossier bezorgen, zowel elektronisch als na het maken van een afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze teamleden

Ontmoet ons professioneel team

Tamara Hugelier
Tamara HugelierKredietadviseur
Nele Verschatse
Nele VerschatseAdviseur verzekeringen
Lynn Samijn
Lynn SamijnAdviseur verzekeringen